Kamp Aleksandra

    Sportsko udruženje „POBEDNIK“ od 2015. godine do danas organizuje odlazak na letnji kamp u Grčkoj za decu uzrasta 10-17 godina. Cilj kampa je da se deca socijalizuju sa svojim vršnjacima iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Grčke, Makedonije i Srbije, usavrše svoj engleski jezik i provedu nezaboravno letovanje sa nama. Boravkom u kampu deca uče da brinu o sebi, osamostaljuju se i više veruju u svoje sposobnosti. Kao osnovno sredstvo u cilju socijalizacije i prevazilaženje svih razlika a u cilju lepog provoda, koristimo bogat sportski program.

    Kamp „Aleksandra“ nalazi se u Grčkoj na udaljenosti od 370km od Pirota, u regiji Kariani, između Kavale i Asprovalte. Kamp poseduje plavu zastavicu za izuzetno čistu i bistru vodu. Kamp poseduje svoju plažu i izolovan je od turističke vrevine tako da nema bojazni da se deca nađu na plaži sa nepoznatim turistima. O bezbednosti dece brinu dnevni i noćni čuvari kao i elektronska kapija gde je potrebno svako da se identifikuje pri ulasku ili izlasu iz kampa. Tokom boravka u kampu deca su smeštena u krevetima na spratu u kućicama od čvrstog i drvenog materijla, broj dece u kućici zavisi od veličine kućice i kreće se od šest do šesnaest. Deca imaju pet obroka dnevno: doručak, užinu, ručak, užinu i večeru. U kampu dežuraju dva lekara 24/7 koji su dostupni svima i spremni da pruže pomoć. Kamp obiluje sportskim aktivnostima koji su dostupni deci svakog dana. Neke od njih ćemo nabrojati:

  • Aktivnosti na vodi: vožnja bananom, vožnja kajacima, vožnja pedaline, plivanje, kupanje na bazenu…
  • Adrenalinske aktvnosti: peint-bol, jahanje, zip-lajn, veštačka stena, streljaštvo, streličarstvo…
  • Aktivnosti sa loptom: odbojka na pesku, aodbojka na tartanu, košarka, fudbal na pesku, fudbal na travi, mini fudbal na veštačkoj travi…
  • Slobodne aktivnosti: vožnja rolera, vožnja bicikla, tekvando, škola plesa, škola crtanja, škola animacije, škola glume…
  • Žurke: svakodnevne žurke u večernjim satima na moru uz logorsku vatru ili amfiteatru.. Takođe deca obožavaju poludnevne izlete do obližnjih mesta kao što je Tuzla gde mogu sebi kupiti suvenire, pojesti giros i osetiti grčku kulturu. Nedaleko od kampa nalazi se kafić na samoj plaži sa baldahinima i plažom sa izrazto sitnim peskom, deca je prosto obožavaju. U povratku za Srbiju dan provodimo u akva parku u Solunu.

VAŽNO Roditelji dece pre odlaska na kamp su obavezni da dostave profesoru/treneru izveštaj izabranog lekara kao i saglasnost oba roditelja o napuštanju naše države u pratnji profesora. Za svu decu vadimo grupno osiguranje sa povećanim rizikom od povrede. Sve potrebne obrasce možete preuzeti na dnu stranice.

Budite deo nas