Kampovi

    Sportsko udruženje „POBEDNIK“ od 2015. godine do danas organizuje odlazak na letnji kamp u Grčkoj za decu uzrasta 10-17 godina. Cilj kampa je da se deca socijalizuju sa svojim vršnjacima iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Grčke, Makedonije i Srbije, usavrše svoj engleski jezik i provedu nezaboravno letovanje sa nama. Boravkom u kampu deca uče da brinu o sebi, osamostaljuju se i više veruju u svoje sposobnosti. Kao osnovno sredstvo u cilju socijalizacije i prevazilaženje svih razlika a u cilju lepog provoda, koristimo bogat sportski program.

    Kamp „Aleksandra“ nalazi se u Grčkoj na udaljenosti od 370km od Pirota, u regiji Kariani, između Kavale i Asprovalte. Kamp poseduje plavu zastavicu za izuzetno čistu i bistru vodu. Kamp poseduje svoju plažu i izolovan je od turističke vrevine tako da nema bojazni da se deca nađu na plaži sa nepoznatim turistima. O bezbednosti dece brinu dnevni i noćni čuvari kao i elektronska kapija gde je potrebno svako da se identifikuje pri ulasku ili izlasu iz kampa. Tokom boravka u kampu deca su smeštena u krevetima na spratu u kućicama od čvrstog i drvenog materijla, broj dece u kućici zavisi od veličine kućice i kreće se od šest do šesnaest. Deca imaju pet obroka dnevno: doručak, užinu, ručak, užinu i večeru. U kampu dežuraju dva lekara 24/7 koji su dostupni svima i spremni da pruže pomoć. Kamp obiluje sportskim aktivnostima koji su dostupni deci svakog dana. Neke od njih ćemo nabrojati:

  • Aktivnosti na vodi: vožnja bananom, vožnja kajacima, vožnja pedaline, plivanje, kupanje na bazenu…
  • Adrenalinske aktvnosti: peint-bol, jahanje, zip-lajn, veštačka stena, streljaštvo, streličarstvo…
  • Aktivnosti sa loptom: odbojka na pesku, aodbojka na tartanu, košarka, fudbal na pesku, fudbal na travi, mini fudbal na veštačkoj travi…
  • Slobodne aktivnosti: vožnja rolera, vožnja bicikla, tekvando, škola plesa, škola crtanja, škola animacije, škola glume…
  • Žurke: svakodnevne žurke u večernjim satima na moru uz logorsku vatru ili amfiteatru.. Takođe deca obožavaju poludnevne izlete do obližnjih mesta kao što je Tuzla gde mogu sebi kupiti suvenire, pojesti giros i osetiti grčku kulturu. Nedaleko od kampa nalazi se kafić na samoj plaži sa baldahinima i plažom sa izrazto sitnim peskom, deca je prosto obožavaju. U povratku za Srbiju dan provodimo u akva parku u Solunu.

VAŽNO Roditelji dece pre odlaska na kamp su obavezni da dostave profesoru/treneru izveštaj izabranog lekara kao i saglasnost oba roditelja o napuštanju naše države u pratnji profesora. Za svu decu vadimo grupno osiguranje sa povećanim rizikom od povrede. Sve potrebne obrasce možete preuzeti na dnu stranice.

Postavite pitanje

Ako imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte putem forme.