Tim trenera

Bojan Jovanović

mas. prof

tel. 065 301 98 84

Bojan Jovanović, rođen 05.04.1992. godine u Pirotu. Osnovnu školu kao i srednju „Tehničku“ školu završio je u Pirotu. Nakon završene srednje škole upisao je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu. Osnovne i master studije završio je u roku. Velika ljubav prema košarci kojom se bavi već 18 godina, odvela ga je u KK „Pirot“ i KK „Dimitrovgrad“ gde uspešno igra ali se i odlično snalazi u ulozi trenera. Na fakultetu je otkrio čari skijanja, pa se može reći da je taj beli sport postao njegova druga ljubav. Danas je takođe i uspešni ski instruktor u SK „Midžor“. Značaj fizičkog vaspitanja i aktivno bavljenje sportom, trudi se da prenese deci sa kojom radi profesor sporta i fizičkog vaspitanja u OŠ „Vuk Karadžić“ u Pirotu.

Sport, timski duh i rad sa decom su mu uvek na prvom mestu i zato je izuzetno ponosan i na svoje mesto trenera u SU „Pobednik“. Oženjen je i otac jednog dečaka.

Željko Mitić

prof

tel. 062 42 87 33

Rodjen 11.07.1987 u Pirotu. Osnovnu i srednju školu „Gimnazija“ završio u Pirotu.
Diplomirao 2014. godine na Fakultetu sporta i fizickog vaspitanja u Nišu i stekao zvanje profesora sporta i fizičkog vaspitanja.

Od 2012. radi kao trener u SK „Midzor“ u Pirot kao instruktor skijanjaTakođe, od 2011. godine poseduje licencu spasilaca na vodi, tako da sezonski obavlja posao spasilaca na gradskim bazenima, kupalištima i otvorenim vodama. Svoje radno iskustvo upotpunio je kao zamena na mestu vaspitača u domu učenika „Mlekarske“ škole u Pirotu u trajanju od osamnaest meseci. Od 2019. godine svoje iskustvo i znanje prenosi u radu sa decom u Sportskom udruženju „Pobednik“u Pirotu. Oženjen, otac dvojice dečaka.

Nemanja Đorđević

mas. prof

tel. 060 335 38 93

Rođen 05.06.1990.godine u Pirotu. Završio fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.


Pohađao seminar „Obuka i trening plivača sa fizičkim i intelektualnim invalididetom“ i stekao  potvrdu na učestvovanju edukativnom kursu. Zvanje obučenog volontera Crvenog krsta u programu prve pomoći, stekao je 2013. godine. Poseduje IVSI licencu instruktora skijanja i u SK „Midžor“ sezonski obavlja posao instruktora skijanja.

U Sportakom udruženju „Pobednik“ aktivan je trener od 2019 godine. Neprestano usavršavanje u struci, omogućava mu da stečeno znanje prenese u radu sa decom u cilju unapređenja njihovog zdravlja. Oženjen, otac jednog dečaka.

dr Nemanja Cvetković

dr

tel. 069 256 76 56

Nemanja Cvetković, rođen je 10.03.1985. u Pirotu. Osnovnu školu, kao i Gimnaziju, završio je u Pirotu.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu upisao je 2004. godine i 2009. godine je uspešno odbranio diplomski rad i stekao zvanje profesora fizičkog vaspitanja i diplomiranog trenera fudbala.

Master studije upisuje 2011. godine na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu i 2012. godine uspešno je odbranio master rad na temu „Uticaj škole sporta na motorički razvoj dece predškolskog uzrasta“ i završio studije sa prosečnom ocenom 9.50.

Dobitnik je povelje za najboljeg studenta master studija od strane Univerziteta u Nišu i grada Niša.

Doktorske studije na Fakultetu sporta u Nišu upisuje 2012. godine i od 2015. godine uspešno je odbranio doktorsku disertaciju pod nazivom „UTICAJ VISOKOINTEZIVNOG INTERVALNOG TRENINGA I REKREATIVNOG FUDBALA NA PARAMETRE ZDRAVSTVENOG FITNESA DEČAKA SA POVIŠENOM TELESNOM MASOM.“

Od 2010. godine radi kao profesor sporta i fizičkog vaspitanja u OŠ „Vuk Karadžić“ u Pirotu.

Autor je više naučnih radova. Godine 2010. osniva Sportsko udruženje za decu i omladinu „Pobednik“ u Pirotu koji je zasnovano na unapređenju rada sa decom predškolskog i mlađeškolskog uzrasta.

Sa svom svojom stručnošću i iskustvom, kroz usmeren i strogo programiran rad, ovim projektom uspeva da omogući najmlađim Piroćancima, pre svega jedno zdravo, zanimljivo, lepo i kroz igru, fizički i intelektualno bogato odrastanje.

Više od 400 mališana je uspešno selektirano u različite sportke grane u kojima su nastavili da se bave sportom i ostvaruju najveće sportske rezultate.

U okviru istoimenog udruženja oformljen je i ženski fudbalski klub sa kojim je uspeo da osvoji treće mesto na Republičkom kadetskom takmičenju 2012. godine održanom u Pirotu.

Od 2010. godine je aktivan trener u Specijalnoj Olimpijadi Srbije. U okviru Sportskog udruženja „Pobednik“ 2017. godine angažovan je kao koordinator na projektu IPA CBC Bugarska-Srbija pod brojem CB007.1.21.030 koji je februara 2018. godine uspešno priveden kraju.

Nemanja Cvetković je izabran za predsednika „Udruženja profesora sporta i fizičkog vaspitanja pirotskog okruga“ i član je Upravnog odbora „Srposg saveza sporta i fizičkog vaspitanja.“

Tomislav Aleksić

prof

tel. 064 389 50 51

Tomislav Aleksić rođen je u Pirotu 15.05.1995. godine. Srednju ekonomsku školu završio 2014. godine. Diplomirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu 2019. godine, stekavši zvanje profesor sporta i fizičkog vaspitanja.

Profesionalna karijera:

 • Igrao fudbal, prošao omladinsku školu fudbala u fudbalskom klubu „Radnički Pirot“, igrao za fudbalski klub „Radnički Niš“ i fudbalski klub „Car Konstantin“ u Nišu.
 • Radio je kao trener u Gimnastičkom klubu Niš, 2018. godine.
 • Radio kao saradnik trenera u Goalball klubu „Nais“, sportu za slepe i slabovide ljude.
 • Radio kao volonter u Plivačkom klubu „Niš 2005”, kod osnivača kluba dr Tomislava Okičića.
 • U prediodu od 2019. godine do početka 2020. godine radio kao kondicioni trener u SU „Swondancekompany“.
 • Početkom 2020. godine. postao trener u SU „Pobednik” gde pomaže najmlađim „pobednicima“ u usvajanju sportske kulture i razvijanju motoričkih sposobnosti.

Nevena Cvetković Nejkov

dr med

Doktor medicine, diplomirala 2009. godine na medicinskom fakultetu u Nišu, trenutno na specijalističkim studijama oftalmologije. Od 2012. godine zaposlena u gradskoj bolnici Pirot, na odeljenjima urgentne medicine, onkologije i interne medicine. Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa većim grupama dece, više puta je kao dežurni lekar učestvovala u školskim ekskurzijama i organizovanim letnjim kampovima. Udata, majka dva sina.

U radu Sportskog udruženja „Pobednik“ učestvuje od osnivanja, kroz brigu o psihofizičkom stanju dece, učestvovanje u pripremi treninga sa medicinskog aspekta i nadgledanje rada dece za vreme treninga.

Bivši treneri SU Pobednik

Predrag Tošić

Rođen je 06.12.1982. u Pirotu, osnovnu i srednu školu „Gimnazija“ završio je u Pirotu. Fakultet sporta i fiziškog vaspitanja u Nišu upisuje 2001. godine i 2008. stiče zvanje profesora sporta i fizičkog vapitanja. Svoje prve trenerske korake kao licencirani trener „A“ načionio je u FK „Radnički“ iz Pirota u periodu 2006-2015. Od 2012. do 2015. godine u okviru Male škole sporta uspešno je radio kao trener sa decom predškolskog i mlađeškolskog uzrasta u SU „Pobednik“. Uspešno se bavio trenerskim poslom u periodu 2015-2017. godine u plivačkom klubu „Sveti Sava“ i vaterpolo klubu „Pirot“. Sa porodicom se preselio 2018. godine da živi i radi u Nemačkoj u gradu Mainzu. Upravo mu je pređašnje iskustvo pomoglo da odmah zasnuje radni odnos kao trener plivanja u plivačkom klubu „Mainzer Schwimmverein“ u Mainzu. Takođe, od 2019. radi na rehabilitacionoj klinici St. „Fanziska Stift“ u Bad Kreuznahch. Oženjen je, otac jedne devojčice.

Milan Ciric

Rodjen 30.10.1982. godine u Pirotu. 
Profesionalni fudbalski trener sa UEFA „A“licencom od 2010. godine. 
Dugogodisnje iskustvo u radu sa decom uzrasta U15, U16, U17, U18 u klubovima:
2008 – 2010 FC „Radnicki“- Pirot, Srbija
2010 – 2011 SU „Pobednik“ – Pirot, Srbija
2010 – 2012 PFC „CSKA“ – Sofia, Bugarska
2012 – 2017 PFC „Ludogorec“ – Razgrad, Bugarska
2011 / 2015 Asistent na Milan Junior Camp – Sofia, Bugarska
2019    FC „MCRY“ – Dongguan, Kina – zvanicni sampion Kine za U18.
Od 2017 godine radi kao asistent trenera sa seniorima u brojnim klubovima u zemlji i inostranstvu.

Najodgovorniji i najlepši rad je poveren ovim trenerima!

Sigurni smo da ćemo svoju pozitivnu energiju, znanje i veštine koje smo stekli godinama, iskoristiti u radu sa našim najmlađim POBEDNICIMA iz vrtića, sa ciljem unapređenja zdravstvenog stanja i sticanju zdravih navika.

Zahvaljujemo se roditeljima na ukazanom poverenju.

Ciljevi Školice Sporta
 • Pravilan razvoj dece kroz igru, sport, muziku.
 • Preventiva od deformiteta kičme, nogu i stopala. Rana dijagnostika.
 • Unapređenje zdravlja dece.
 • Razvoj motoričkih sposobnosti.
 • Razvoj intelektualnih sposobnosti.
 • Selekcija dece u sportske klubove.
 • Otkrivanje, vođenje i praćenje talentovane dece.
 • Sociološki razvoj dece.
 • Poboljšanje emotivnog i psihološkog stanja dece.
 • Stvaranje punovredne, sposobne, zdrave ličnosti deteta.
 • Unapređenje pedagoškog rada sa decom.
 • Usavršavanje i edukacija kadrova u radu sa decom.

(Da bi pravilno razvilo telo, razvilo motoričke sposobnosti, motorički
obrazovalo, uspelo u budućnosti u vrhunskom sportu, neophodno je da se dete do desete godine razvija kroz bazične sportove i ovakav sveobuhvatan vid sportskog obrazovanja).