Upis

Deca mogu da se upišu u Školu sporta u bilo kom periodu školske godine, jer novoj deci ne predstavlja problem da se veoma brzo prilagode sistemu rada Male škole sporta.

Upis se vrši popunjavanjem pristupnice koju možete preuzeti na dnu stranice i treba da se pojavite već na prvom sledećem treningu sa detetom kako bi upoznali trenere i kako bi dete odradilo svoj prvi trening.

Od tog trenutka, prisustvo roditelja na treninzima nije dozvoljeno, osim u specijalnim slučajevima.

Spisak potrebne opreme za trening možete pogledati na dnu stranice.

Mala škola sporta traje paraleleno sa školskom godinom, počinje u septembru, a završava se u junu. Molimo Vas da poštujete Pravilnik udruženja sa kojim ste saglasni stavljanjem svog potpisa na Pristupnici udruženja.

Za više informacija pozovite 0692567656 ili nam pošaljite mejl na pobednikpirot@gmail.com.

OPREMA ZA TRENING

Svojoj deci nabavite adekvatnu i jeftinu opremu za vežbanje: patike sa tankim gumenim đonom (mogu i baletanke), majicu kratkih rukava (po mogućnosti belu), šorc (po mogućnosti plavi); izbegavati dukseve, trenerke, hulahopke, jer je u sali veoma toplo, a dečija koža mora što više da diše, da znoj odlazi sa tela, jer se vežba intezivno. Obavezna je flašica vode i bilo koja voćka za posle treninga.

LEKARSKI PREGLED

Lekarski pregled deteta treba da obavi pedijatar (izabrani lekar) i da napiše potvrdu da je dete sposobno za aktivno bavljenje sportom. Roditelji su dužni obaviti lekarski pregled deteta u roku 14 dana od datuma upisa u udruženje, i treneru dostaviti potvrdu pedijatra. Ukoliko roditelj ne dostavi lekarski pregled u definisanom roku, dete ćemo morati isključiti iz trenažnog procesa.

Postavite pitanje

Ako imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte putem forme.